Fortæl andre om programmer

I App Store kan du vurdere og anmelde programmer, og du kan fortælle dine venner om dem.

Vurderinger fra kunder i App Store.

Åbn App Store for mig

• Vurder eller anmeld et program, du køber eller henter: Klik på en stjerne ud for “Vurder dette program” på programmets beskrivelsesside.

• Skriv en anmeldelse af en app, som du har købt eller hentet: Klik på linket under Kundeanmeldelser for at skrive en anmeldelse. Skriv anmeldelsen, og klik derefter på Send.

• Fortæl dine venner om et program: Klik på lokalmenuen i infoboblen, og vælg en mulighed:

Knappen programinfo med lokalmenuen til valg af en mulighed for deling af info om et program.
    • Kopier link: Opret en kopi af linket til programmets beskrivelsesside. Du kan indsætte linket i en e-mailbesked eller et dokument.

• Tip en ven: Send en e-mailbesked om programmet.

• Del på Twitter: Skriv Twitter-beskeder om programmet.

• Del til Facebook: Opret et Facebook-opslag om programmet.