Tilmelding og administration

It og implementering

Administrer og implementer enheder, arbejd med administrerede Apple-id'er, og integrer dit elevdatasystem.

Tilmelding af enhed og indhold

Læs mere om tilmelding, enhedshåndtering og distribuering af indhold.

Administration og betaling

Læs om, hvordan du beskytter enheder, og hvordan du administrerer betaling i din institution.

Alt, hvad vi foretager os, er underlagt vores anonymitetspolitik

Alle vores produkter, herunder Apple School Manager, Skolearbejde og Administrerede Apple-id'er, har indbyggede anonymitets- og kontrolfunktioner. Vi sælger ikke elevernes oplysninger, og vi deler dem aldrig med tredjeparter. Og vi opbygger aldrig profiler baseret på elevernes e-mail eller internetbrowsing.

Få support til uddannelsesinstitutioner

Apple-supportfællesskab

Har du spørgsmål? Vores Apple-supportfællesskab kan hjælpe dig med at finde svar.