Tilmelding og administration

It og implementering

Administrer og implementer enheder, arbejd med administrerede Apple-id'er, og integrer dit Student Information System (SIS).

Tilmelding af enhed og indhold

Læs mere om tilmelding, enhedshåndtering og distribuering af indhold.

Brug Apple Configurator i din institution

Implementer og konfigurer hurtigt og nemt én eller mange iPhone-, iPad-, Apple TV- og iPod touch-enheder.

Se brugerhåndbogen til Apple Configurator 2

Administration og betaling

Læs om, hvordan du beskytter enheder, og hvordan du administrerer betaling i din institution.

Alt, hvad vi foretager os, er underlagt vores anonymitetspolitik

Alle vores produkter, herunder Apple School Manager, Skolearbejde og administrerede Apple-id'er, har indbyggede anonymitets- og kontrolfunktioner. Vi sælger ikke elevernes oplysninger, og vi deler dem aldrig med tredjeparter. Og vi opbygger aldrig profiler baseret på elevernes e-mails eller internetbrowsing.

Få support til uddannelsesinstitutioner

Apple-supportfællesskab

Har du spørgsmål? Vores Apple-supportfællesskab kan hjælpe dig med at finde svar.