Apple Business
Manager-support

Apple-hardware, -software og -tjenester arbejder sammen om at give din virksomhed den styrke og fleksibilitet, der er nødvendig for at udføre virksomhedens opgaver.

Apple Business Manager

En simpel, webbaseret portal, der tilbyder en hurtig, strømlinet måde at implementere Apple-enheder på.

Indstilling

Tjek tilgængelighed

Find ud af, om Apple Business Manager er tilgængelig for dit område, og hvilke betalingsmetoder der accepteres.

Apple Configurator

Apple Configurator er integreret i programmet til tilmelding af enheder og automatiserer problemfri konfiguration af enheder og distribution af apps.

Kom godt i gang

Læs mere om, hvordan du kan tilmelde dig, oprette administratorer, starte implementering af enheder m.m.

Klargør enheder til at arbejde eksternt

Konfigurer enheder til teammedlemmer, så de kan arbejde eksternt eller hjemmefra.

Tilmelding og implementering

Med Apple Business Manager kan du automatisere implementering af enheder og overvåge enheder eksternt.

Automatiseret enhedstilmelding

Gør den indledende enhedskonfiguration enkel med automatiseret enhedstilmelding.

Administrer enhedsleverandører

Se, hvordan man føjer enheder til Apple Business Manager på købstidspunktet.

Mobile Device Management

Implementer og administrer nemt din Apple-hardware, -software og dine Apple-tjenester.

Distribution af indhold og identitetsadministration

Med Apple Business Manager kan du administrere Apple-id'er til dine brugere og distribuere apps og bøger samlet.

Kerberos Single Sign-on

Kerberos SSO-udvidelsen gør det nemt at bruge Kerberos single sign-on med din organisations Apple-enheder.

Distribuer indhold med Apps og Bøger

Du kan distribuere indhold, der er købt i Apps og Bøger, direkte til dine brugere for din skole eller virksomhed.

Om administrerede Apple-id'er

Apple Business Manager gør det nemmere at oprette og administrere Apple-id'er, der ejes af din organisation.

Apple at Work

Uanset om din organisation har ti enheder eller ti tusinde, så passer Apple nemt ind i din eksisterende infrastruktur.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, Apple Business Manager kan gøre.

Produktbemærkninger

Se, hvad der er blevet ændret i hver af Apple Business Manager-opdateringerne.

AppleCare Professional Support

Få personlig assistance fra eksperter, der hjælper med at sikre, at it-driften kører uden problemer.

Apple-fællesskaber

Find iPhone-, iPad- eller Mac-virksomhedsløsninger fra brugere i hele verden.

Kontakt support

Få hjælp til at bruge administrerede Apple‑id'er, implementere apps eller administrere enheder.