Support til AirPods

Kom godt i gang

Indstil dine AirPods eller AirPods Pro

Se, hvordan du forbinder dine AirPods eller AirPods Pro til din iPhone, og hvordan du ændrer deres lyskilde.

Indstil dine AirPods Max

Se, hvordan du indstiller dine AirPods Max med din iPhone, iPad Mac eller en anden Bluetooth-enhed.

Tilpasset lyd

Brug Tilpasset lyd med dine AirPods Pro (2. generation) til at finjustere din lydoplevelse.

Automatisk skift

Du kan skifte fra at lytte til én enhed med dine AirPods til at lytte til en anden enhed.

Rengør dine AirPods

Se, hvordan du rengør dine AirPods, opladningsetuiet og ørepropperne.

Find øreproppen med den bedste pasform

Vælg ørepropperne med den bedste størrelse til dig, så du får bedre lydkvalitet og støjreduktion.

Hjælp til din AirPods

Hvis din venstre eller højre AirPod ikke afspiller lyd

Følg disse trin, hvis du ikke kan høre lyd fra en af dine AirPods, eller hvis volumen er for lav.

Hvis dine AirPods Pro laver knitrende lyde eller støj

Her er nogle ting, du kan tjekke, hvis du oplever problemer med lydkvaliteten.

Hvis Aktiv støjreduktion ikke fungerer på AirPods Pro

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis Aktiv støjreduktion ikke fungerer som forventet.

Hvis dine AirPods ikke kan oplades

Kontrollér dine forbindelser, og følg disse trin for at oplade dine AirPods.

Hvis dine AirPods ikke kan oprette forbindelse

Se, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan oprette forbindelse til din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, dine AirPods kan gøre.

iPhone

Kom godt i gang med iPhone, opdag nye funktioner og meget mere.

Apple Music

Administrer dit abonnement, udforsk muligheder for at lytte og meget mere.

Ulykker kan ske.
AppleCare+ dækker dem.

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.