Fejlfinding af Apple TV genkendes ikke i iTunes

Hvis du ikke kan se Apple TV i venstre side af iTunes-vinduet (under Enheder), når du prøver at synkronisere indhold, kan du prøve at følge fremgangsmåden i denne artikel.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

De første trin

1. Kontroller, at du har den nyeste version af iTunes installeret.
  2. Kontroller, at du har den nyeste version af Apple TV-software installeret.
  3. Hvis du bruger Mac OS X v10.6 (Snow Leopard), skal du sørge for at have Bonjour Update 2010-001 eller nyere installeret. Du skal genstarte computeren efter installering af denne opdatering, før den træder i kraft.
  4. Kontroller, at der er tændt for Apple TV, at enheden er forbundet korrekt til dit fjernsyn, og at du kan betjene brugerfladen i Apple TV.
  5. Kontroller, at Apple TV er forbundet korrekt til dit netværk, og at netværket er konfigureret korrekt. Hvis du ikke kan se det trådløse netværk, når du konfigurerer Apple TV, skal du afslutte valgskærmbilledet ved at trykke på knappen Menu og gå ind i programmet igen. Derefter foretager softwaren en fornyet scanning.
  6. Du kan ikke streame til og synkronisere fra forskellige computere på samme tid. Hvis du har konfigureret Apple TV til at streame fra et andet iTunes-bibliotek, er Apple TV ikke tilgængelig i iTunes. Gå til menuen Kilde i Apple TV, og vælg den computer, du prøver at synkronisere fra.

Tip

• Kontroller forbindelsen fra Apple TV til netværket ved at afspille en forfilm under Film > Forfilm.
  • Kontroller, at den computer, du bruger, har adgang til iTunes Store.
  • Hvis du bruger Apple TV i et skole- eller kontormiljø, skal du kontrollere, at Apple TV er i det samme netværkssegment som din computer (spørg netværksadministratoren), ellers kan iTunes ikke se Apple TV.

I Brugervejledning til Apple TV kan du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit Apple TV.

Hvis Apple TV stadig ikke vises på iTunes-kildelisten (under Enheder), når du har fulgt ovenstående trin, kan du prøve den fremgangsmåde, der er beskrevet nedenfor. Undersøg efter hvert trin, om Apple TV vises på iTunes-kildelisten. Når Apple TV vises på iTunes-kildelisten, kan du standse fejlfindingen og fortsætte med at konfigurere Apple TV.

1. Genstart iTunes (luk eller afslut iTunes, og åbn programmet igen).

2. Opret forbindelse til Apple TV fra iTunes.

1. Vælge iTunes > Indstillinger (Mac) eller Rediger > Indstillinger (Windows), klikke på Apple TV og sikre dig, at Søg efter Apple TV-enheder er valgt.
  2. Hvis Firewall er slået til i Mac OS X (i ruden Deling under Systemindstillinger), skal du kontrollere, at iTunes-musikdeling er valgt.
  3. Åbn iTunes på din computer.
  4. Vælg Apple TV-ikonet med teksten "Klik for at indstille" ved siden af på listen Enheder.
  5. Skriv den femcifrede adgangskode på tv-skærmen.

3. Nulstil.

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at nulstille udstyret ved at fjerne strømkablerne fra følgende enheder:

• Apple TV
  • Dit tv
  • Dit trådløse netværksudstyr eller din AirPort-base
  • Din router fra stikkontakten.

Vent 30 sekunder, og slut derefter alle enhederne til igen.

4. Genstart computeren.

5. Opret forbindelse til det trådløse netværk igen, eller genstart netværksrouteren.

Hvis du har en AirPort-base, skal du se i afsnittet om fejlfinding i opsætningsvejledningen til din model. Hvis du har en tredjeparts router, skal du se i den dokumentation, der blev leveret sammen med enheden.

6. Geninstaller iTunes.

7. Konfigurer firewallsoftware.

Hvis du har Mac OS X 10.5 (Leopard), skal du læse denne artikel, for at få flere oplysninger om konfiguration af Firewall. Ved Mac OS X 10.4 og ældre, skal du kontrollere, at UDP-port 5353 (Bonjour) er åben i din firewall. Hvis du bruger Windows Firewall, skal du følge disse trin. Hvis du bruger andet firewallsoftware eller -hardware, skal du se i dokumentationen til softwaren, hvordan du åbner UDP-port 5353.

8. Hvis du kører Windows, kan du prøve at deaktivere tjenester og startelementer, som muligvis er i konflikt.

9. Hvis du bruger en trådløs netværksforbindelse, kan du prøve med en kabelforbundet forbindelse via en netværksswitch eller -router.

10. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at omgå alle de øvrige netværksenheder og sætte stikket direkte i Ethernet-porten på computeren.

Relateret artikel: Apple TV: Vises ikke på listen med enheder i iTunes ved tilslutning via Ethernet.