Oplad dit Apple Watch ved hjælp af den magnetiske opladerdock til Apple Watch

Læs om, hvordan du oplader dit Apple Watch med den magnetiske opladerdock til Apple Watch, og få hjælp, hvis det ikke oplader.

Oplad Apple Watch

1. Sæt stikket fra den magnetiske opladerdock til Apple Watch i en Apple USB-strømforsyning.
  2. Slut derefter strømforsyningen til en stikkontakt.
  3. Sæt bagsiden af Apple Watch på opladeren. Opladerens magneter skubber Apple Watch på plads, og der vises et opladningssymbol på urskiven.
  4. Vent på, at Apple Watch oplades. Når enheden oplades, vises grønt lyn på Apple Watch-skærmen.

Du kan oplade dit Apple Watch i flad position med remmen åben eller tilslutte det liggende på siden. Når uret er tilsluttet docken liggende på siden, skifter det automatisk til natbordsindstilling, så du kan også bruge det som vækkeur.

Yderligere oplysninger

Sådan gør du, hvis Apple Watch ikke oplades:
  1. Fjern al plastemballage fra opladerens sider.
  2. Se efter, om der er snavs på bagsiden af Apple Watch, opladeren eller magneten.
  3. Hvis Apple Watch er løbet tør for strøm, skal du muligvis vente et øjeblik på, at grønt lyn vises, efter at du er begyndt at oplade enheden.

Hvis skærmen viser en meddelelse om, at tilbehøret ikke understøttes til opladning:

1. Fjern al plastemballage fra opladerens sider.
  2. Kontroller, at dit ur er justeret korrekt i forhold til magneterne på opladeren.

Læs mere om dit Apple Watch, batteriet og opladning