iOS: Om diagnostiske muligheder

iOS tilbyder følgende diagnostiske muligheder for at hjælpe virksomhedens IT-afdelinger, udviklere og AppleCare med at fejlfinde problemer.

Hver af disse diagnostiske muligheder kræver, at brugeren har låst sin enhed op og accepteret at godkende en anden computer. Alle data, der overføres mellem iOS-enheden og den godkendte computer, krypteres med nøgler, der ikke deles med Apple. For brugere, der har aktiveret iTunes Wi-Fi Sync på en godkendt computer, kan disse tjenester muligvis også tilgås trådløst af den pågældende computer.

1. com.apple.mobile.pcapd

pcapd understøtter diagnostisk pakkeindsamling fra en iOS-enhed til en godkendt computer. Dette er nyttigt til fejlfinding og diagnosticering af problemer med apps på enheden samt virksomheds VPN-forbindelser. I iOS 8 og nyere er denne funktion begrænset til USB-grænsefladen og kan ikke længere tilgås via Wi-Fi. Du kan finde flere oplysninger på developer.apple.com/library/ios/qa/qa1176.

2. com.apple.mobile.file_relay

file_relay understøtter begrænset kopiering af diagnostiske data fra en enhed. Denne tjeneste er adskilt fra brugergenererede sikkerhedskopier, har ikke adgang til alle data på enheden og overholder iOS-databeskyttelse. Apple Engineering bruger file_relay på interne enheder til at kvalificere kundekonfigurationer. AppleCare kan med brugerens samtykke også bruge dette værktøj til at indsamle relevante diagnostiske data fra brugernes enheder. I iOS 8 og nyere kræver denne funktion yderligere konfiguration før brug.

3. com.apple.mobile.house_arrest

house_arrest anvendes af iTunes til at overføre dokumenter til og fra en iOS-enhed til apps, der understøtter denne funktion. Dette bruges også af Xcode til at hjælpe med overførsel af testdata til en enhed, mens en app er under udvikling.

Yderligere oplysninger:

iOS: 'Godkend denne computer'-meddelelse

iOS: Synkronisering af dine data med iTunes