Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Benyt følgende fremgangsmåde for at nulstille adgangskoden og få adgang til dit Apple-id igen.

Nulstil din adgangskode

Følg først disse trin:

1. Gå til Mit Apple-id, og klik på "Nulstil adgangskoden".
    Skærmbilledet Hvad er et Apple-id?
  2. Indtast dit Apple-id, og klik på Næste. Hvis du ikke kan huske det, skal du vælge Glemt dit Apple-id.
    Skærmbilledet Skriv dit Apple-id
  3. Når du har skrevet dit Apple-id, kan du nulstille din adgangskode på tre måder. Vælg en mulighed nedenfor:

Besvar dine sikkerhedsspørgsmål

1. Vælg "Besvar sikkerhedsspørgsmål", og vælg derefter Næste.
  2. Vælg din fødselsdato, og vælg derefter Næste.
  3. Besvar dine sikkerhedsspørgsmål.
  4. Indstil en ny adgangskode, og vælg Nulstil adgangskode.

Brug e-mailgodkendelse

1. Vælg "E-mailgodkendelse", og vælg derefter Næste. Apple sender e-mailen til din primære e-mailadresse eller din reserveadresse.
    Bekræftelsesskærm
  2. Åbn e-mailen, og tryk på henvisningen for at nulstille adgangskoden.
  3. Når siden Mit Apple-id vises, skal du angive en ny adgangskode og vælge Nulstil adgangskode.

Modtog du ikke en e-mail?

Brug totrinsbekræftelse

1. Indtast din gendannelsesnøgle.
    Bekræft din identitet: Trin 1 ud af 2
  2. Vælg en godkendt enhed. Vi sender en bekræftelseskode til din enhed.
  3. Indtast bekræftelseskoden.
  4. Indstil en ny adgangskode, og vælg Nulstil adgangskode.

Hvis du har mistet gendannelsesnøglen helt eller slet ikke har adgang til den godkendte enhed, kan du ikke nulstille din adgangskode.

Muligheder for hjælp

Hvis du ikke kan nulstille adgangskoden ved hjælp af ovenstående fremgangsmåde, skal du kontakte Apples support.

Hvad sker der efterfølgende?

Når du har nulstillet din adgangskode, bliver du bedt om at logge ind med den nye adgangskode, næste gang du bruger dit Apple-id. Du kan også opdatere din e-mailadresse eller ændre dit Apple-id.