Meddelelser: Om registrering

Beskeder kan kræve yderligere oplysninger, før du kan færdiggøre iMessage-registrering. Se her, hvad du skal gøre, hvis du bliver bedt om at foretage noget ekstra under registrering.

Når du åbner Beskeder og logger ind første gang, kan der blive vist en dialog med en kundekode, hvor du bliver bedt dig om at bekræfte din Apple ID.

Hvis det er en ny Apple ID, skal du ikke oprette en mere. Hvis du vil bruge denne Apple ID sammen med iMessage, skal du kontakte iMessage-support og oplyse nedenstående kode.

Din Apple ID kan aktuelt ikke bruges til at indstille iMessage med. Hvis det er en ny Apple ID, skal du ikke oprette en mere. Hvis du vil bruge dette Apple-id sammen med @@appname@@, skal du kontakte support for @@appname@@ og oplyse nedenstående kode.

1. Klik på Kontakt support i dialogen. De viderestilles til en side med et supporttelefonnummer, der gælder for dit land.
  2. Ring til nummeret. Under opkaldet beder AppleCare dig om at oplyse kundekoden.
  3. Når din konto er blevet bekræftet, skal du logge på Beskeder igen med samme Apple ID og adgangskode.