iAd Gallery: Ofte stillede spørgsmål

Du kan få mere at vide om iAd Gallery ved at se de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Vis alle afsnit | Skjul alle afsnit

Hvor får jeg fat i appen iAd Gallery?

Appen iAd Gallery kan overføres gratis fra App Store på iPhone eller iPod touch.

Hvilke systemkrav skal opfyldes for at kunne bruge iAD Gallery?

iAd Gallery forudsætter iOS 4.2.6 eller en nyere version og kan bruges på iPhone 4, iPhone 3GS og iPod touch (4. generation).

Hvilke reklamer kan ses i iAd Gallery?

iAd Gallery opdateres løbende, så appen indeholder nogle af de nyeste reklamer, der vises i dine favoritapps på iAd Network. Du kan søge i, læse om og se nærmere på reklamer fra førende mærker rundt om i verden. Du kan også vælge udvalgte reklamer som dine foretrukne (Loved) i appen, så du hurtigt kan finde dem igen.

Hvornår tilføjes og fjernes reklamerne?

iAd Gallery opdateres løbende, så appen indeholder nogle af de nyeste reklamer, der vises i dine favoritapps på iAd Network.

Hvorfor er der en reklame blandt mine foretrukne (Loved), som ikke virker?

Når vi fjerner en reklame fra iAd Gallery, vises den som deaktiveret i afsnittet Loved (Foretrukne). Reklamer i afsnittet Loved (Foretrukne) kan til enhver tid slettes.

Hvorfor er der funktioner, som er slået fra for nogle reklamer?

Nogle reklamer i iAd Gallery indeholder materiale, som aktuelt ikke er tilgængeligt, og derfor kan ikke alle funktioner bruges.

Hvor kan jeg se iAd-reklamerne uden for iAd Gallery?

iAd-reklamerne kan ses i mange af dine favoritapps. Alle iAd-reklamer er markeret i nederste højre hjørne.

Hvor kan jeg få mere at vide om iAd-annoncering?

Yderligere oplysninger om annoncering via iAd-netværket kan ses på http://advertising.apple.com/.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan tjene penge på at have iAd-reklamer i dine apps, skal du se http://developer.apple.com/iad/.

Hvis der opstår problemer med en app, skal du se i artiklen Fejlfinding af apps, der er købt i App Store.