Mac OS X v10.6.6: Geninstallering af Nvidia Quadro 4000-driver efter installering af opdateringen Mac OS X v10.6.6

Hvis du har installeret opdateringen Mac OS X v10.6.6 på en Mac Pro-computer, der har et Nvidia Quadro 4000-grafikkort installeret, som er købt i en forretning, kan der forekomme nedsat grafikacceleration.

Gå ind på Nvidias websted for at hente og geninstallere den nyeste version af Quadro 4000-driveren.