Mac OS X v10.6.6: Geninstallering af Nvidia Quadro 4000-driver efter installering af opdateringen Mac OS X v10.6.6

Hvis du har installeret opdateringen Mac OS X v10.6.6 på en Mac Pro-computer, der har et Nvidia Quadro 4000-grafikkort installeret, som er købt i en forretning, kan der forekomme nedsat grafikacceleration.

Gå ind på Nvidias websted for at hente og geninstallere den nyeste version af Quadro 4000-driveren.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.