iPod Hi-Fi: Sådan forlænger man batteriets levetid

Brug tippene nedenfor til at forlænge afspilningstiden, når du bruger din iPod Hi-Fi med batterier.

• Bruge nye D-celle-batterier af et kendt mærke.
  • Undgå at anvende batterier med betegnelsen "Langvarige".
  • Sørg for, at alle seks batterier er af samme type. Undgå at blande forskellige batterityper (alkaliske, NiMH, genopladelige).
  • Almindelige batterier giver normalt længere afspilningstid end genopladelige batterier.
  • Oplad din iPod helt, inden du bruger den sammen med iPod Hi-Fi.
  • Brug iPod Hi-Fi med en lavere lydstyrke, og minimer tiden der bruges med maksimum lydstyrke.
  • Undgå at anvende iPod Hi-Fi ved ekstreme temperaturer (varmt eller koldt).
  • Hvis batterierne udsættes for ekstreme temperaturer, så lad dem afkøle eller opvarme til stuetemperatur, inden du tager dem i brug.
  • Visse almindelige batterier har måske ikke tilstrækkelig batterispænding til at kunne drive iPod Hi-Fi. Du kan sammenligne batteriernes kapacitet ved at sammenligne antallet af milliamperetimer (mAh) for hvert batteri.
  • Tilslut iPod Hi-Fi til en vekselsstrømskilde, når som helst det er muligt.
  • Hvis du ikke har tænkt dig at bruge din iPod Hi-Fi i længere tid, kan du med fordel udtage batterierne for at forlænge den fortsatte afspilningstid.
  • Fjern din iPod fra iPod Hi-Fi, når den ikke benyttes.