Om softwareopdatering 1.0 af LED Cinema Display (27")

Denne softwareopdatering yder support til LED Cinema Display (27").

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
  1. Forbind din Mac til dit LED Cinema Display (27").
  2. Computerens og skærmens netledning skal være sat i stikkontakten.
  3. Arkivér åbne dokumenter, og luk alle andre programmer.
  4. Hent opdateringen.
  5. Hvis du overførte diskbilledet med Safari, bliver du oplyst om, at billedet indeholder et program. Klik på OK for at fortsætte.
  6. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen med overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
  7. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under indstillinger i Safari, aktiveres diskbilledarkivet af sig selv. Hvis denne indstilling ikke er slået til i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere det.
  8. Dobbeltklik på LEDCinemaDisplaySoftwareUpdate1.0.pkg.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Der vises en licensaftale.Klik på Fortsæt for at gå videre.
  11. Klik på Enig for at acceptere betingelserne i licensaftalen.
  12. Vælg en placering, hvor softwaren skal installeres. Placeringen bliver fremhævet med en grøn pil. Klik på Fortsæt.
  13. Klik på Installer for at installere softwaren.
  14. Skriv computeradministratorens adgangskode, og klik på OK.
  15. Der vises en dialog, hvor der står, at der kræves en genstart, før installeringsprocessen for denne software kan afsluttes. Klik på Fortsæt installering.
  16. Der vises en dialog, hvor der står, at installeringen blev udført korrekt. Klik på Start igen.

Denne software opdaterer vinduet Systemindstillinger, hvor man kan ændre indstillinger for sensoren til omgivende lys. Du slår sensoren til omgivende lys til ved at markere indstillingen "Juster automatisk lysstyrke, når det omgivende lys ændres". Brug skyderen til justering af lysstyrken.

Vinduet Systemindstillinger efter installeringen af denne opdatering

Bemærk: USB-kablet til Cinema Display skal være forbundet direkte med din Mac-computer, for at du kan få adgang til funktionen.

Herudover omfatter dette program en modifikation til vinduet Lydindstillinger så du kan vælge LED Cinema Display som enheden til lyd ud. Du kan også kontrollere venstre og højre balance med skyderen som vist nedenfor.

Vinduet Systemindstillinger efter installeringen af denne opdatering