Om opdateringen til Mac OS X v10.6.5

Opdatering til Mac OS X v10.6.5

Opdatering af dit system

Det anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.

Vælg Softwareopdatering i Apple ()-menuen for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering.

Hvis computeren ikke er opdateret, vises der muligvis andre opdateringer til din computer, som du skal installere. Hvis meddelelsen "Softwaren er ajour" vises, kan du være sikker på, at alle tilgængelige opdateringer er installeret.

Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra computer til computer, når du installerer ved hjælp af Softwareopdatering. Desuden skal du være opmærksom på, at nogle opdateringer skal installeres før andre, og du er derfor nødt til at køre Softwareopdatering flere gange for at installere alle de tilgængelige opdateringer.

Du kan overføre installationsprogrammet til opdateringen manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram er tilgængelige på Apples websted med supportoverførsler.

Hvad er indeholdt i opdateringen?

Generelle rettelser og forbedringer

• Forbedrer pålideligheden for Microsoft Exchange-servere.
  • Forbedrer ydeevnen for visse billedbehandlingshandlinger i iPhoto og Aperture.
  • Forbedrer stabiliteten og ydeevnen for grafikprogrammer og spil.
  • Fjerner forsinkelsen mellem udskriftsjob.
  • Løser et udskriftsproblem for HP-printere, som er sluttet til AirPort Extreme.
  • Løser et problem, som opstår, når du trækker kontakter fra Adressebog til iCal.
  • Løser et problem, hvor Dock ikke skjules automatisk, når du trækker et element fra en stak.
  • Løser et problem, hvor Wikipedia-oplysninger muligvis ikke vises korrekt i Ordbog.
  • Forbedrer ydeevnen for MainStage på visse Mac-computere.
  • Løser problemer med mellemrum i forbindelse med OpenType-skrifter.
  • Forbedrer pålideligheden for visse Bluetooth-brailleskærme.
  • Løser et VoiceOver-problem, som opstår, når du søger på visse websteder i Safari 5.
  • Forbedrer Bluetooth-pardannelse med Magic Trackpad.
  • Løser problemer med ydeevnen for tredjepartsskærme, som anvender InstaPort-teknologi.
  • Tilføjer understøttelse af SSL i forbindelse med overførsel af arkiver med iDisk.
  • Løser et problem, der opstår, når du åbner Photo Booth-billeder med 4 pr. ark i Eksempel.
  • Løser problemer, hvor tastaturet ikke reagerer i Dock, når Spaces er slået til.
  • Løser et problem, der opstår, når Adressebog synkroniseres med Google.
  • Løser et problem, der opstår, når du besvarer en Mail-besked, som er sendt af en person, hvis navn indeholder bestemte tegn, f.eks. é eller ü.
  • Forbedrer ydeevnen for brugere, som er bundet til et Active Directory-domæne.
  • Forbedrer pålideligheden for Ethernet-forbindelser.
  • Systemer med et Mac Pro RAID-kort (primo 2009) installeret kan nu sættes på vågeblus. Du kan finde flere oplysninger under Mac Pro RAID-kort (primo 2009): Aktivering af vågeblus på systemet.
  • Forbedrer pålideligheden for Fibre Channel-forbindelser og løser et potentielt problem med tilgængeligheden for Xsan-enheder.
  • Tilføjer understøttelse af RAW-billedformat for flere digitalkameraer.
  • Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i denne artikel.

Denne opdatering indeholder også de forbedringer, som findes i opdateringerne til Mac OS X v10.6.1, 10.6.2, 10.6.3 og 10.6.4.