Safari 5: Hvornår vises låsesymbolet i forbindelse med krypteret indhold?

I denne artikel beskrives det, hvornår låsesymbolet vises, når du bruger Safari 5 på websider med krypteret indhold.

Når du besøger en webside med Safari 5, som kun indeholder krypteret indhold, vises låsesymbolet.

Hvis du bruger Safari 5 til Mac, vises låsesymbolet øverst til højre i Safari-vinduet:

Hvis du bruger Safari 5 til Windows, vises låsesymbolet til højre for adressefeltet:

Når låsesymbolet vises, ved du, at websiden indeholder krypteret indhold.

Tip! Hvis du klikker på låsesymbolet, vises webstedets certifikat.

Når du besøger en webside, som indeholder ikke-krypteret indhold, vises låsesymbolet ikke.