iPhone og iPod touch: Kalibrering af Nike+

Hvis du bruger iOS 4 eller nyere, er der ikke mulighed for at kalibrere træningen i programmet Nike+. Du kan i stedet kalibrere efter træningen.

Følg nedenstående fremgangsmåde til at kalibrere Nike+:

1. Tryk på Nike+ på din iPhone eller iPod touch og start træningen.
    • Bemærk! Du skal slå programmet Nike+ til under Indstillinger > Nike+ og tilslutte en Nike+-sensor for at bruge funktionen Nike+.
  2. Når træningen er slut, skal du trykke på Kalibrer.

Oversigt

3. Angiv den faktiske afstand, og tryk på OK.

Kalibrering

4. Tryk på OK igen for at gemme kalibreringen.

Tryk på OK

Du kan se dataene for den sidste kalibrering på træningsskærmen i programmet Nike+.

Træninger

Bemærk! Hvis du opdaterer til iOS 4 fra en tidligere version af iOS, vises kalibreringsoplysningerne muligvis ikke på hovedskærmen på Nike+, indtil efter din første træning.