Mac OS X Server: Bluetooth-enheder kan ikke bruges med Server Assistant

Når et Mac OS X Server-system indstilles lokalt, kan det muligvis ikke lade sig gøre at parre et Bluetooth-tastatur eller en Bluetooth-mus med serveren, mens Server Assistant kører.

Brug et USB-tastatur eller en USB-mus, mens Server Assistant kører, eller konfigurer serveren via fjernadgang. Når Server Assistant er afsluttet, kan du parre Bluetooth-tastaturet og -musen med serveren.