Mac OS X v10.6: Lyd vender muligvis tilbage til de indbyggede højtalere, efter du har opdateret til 10.6.2 eller 10.6.4

Efter du har installeret opdateringen Mac OS X v10.6.2 eller v10.6.4, skifter lydoutputtet muligvis til de indbyggede højtalere på din Mac.

Hvis du vil ændre indstillingerne for afspilning af lyd tilbage, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Vælg Systemindstillinger i menuen Apple.
  2. Vælg Lyd i menuen Oversigt.
  3. Klik på fanen Lyd ud.
  4. Vælg din foretrukne lydudgang fra den angivne liste. Der er forskellige muligheder afhængig af Mac-modellen, og hvilke enheder der er tilsluttet.

Når du har valgt din foretrukne lydudgang, gemmes indstillingerne. Det er ikke nødvendigt at nulstille lydudgangen igen, medmindre du bevidst ønsker at ændre den.