Opdatering 2.0 til Wireless Keyboard

Installer denne software for at kunne bruge funktionstasterne til styring med et enkelt tryk (f.eks. lysstyrke og lydstyrke) på Apple Wireless Keyboard i aluminium. Du skal have Mac OS X v10.5.8, inden du installerer denne opdatering.

1. Tænd tastaturet, og par det med computeren.
    1. Vælg Systemindstillinger i Apple ()-menuen, og vælg derefter Bluetooth i menuen Oversigt for at åbne vinduet med Bluetooth-systemindstillinger.
    2. Klik på Tilføj (+) i vinduet med Bluetooth-systemindstillinger.
    3. Følg instruktionerne på skærmen.
  2. Luk alle åbne programmer, og hent opdateringen.
    1. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen med overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
    2. Hvis du har hentet diskbilledet med Safari, giver Safari dig besked, når billedet indeholder et program. Klik på OK for at fortsætte.
    3. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under indstillinger i Safari, aktiveres diskbilledarkivet af sig selv.   Hvis denne indstilling ikke er slået til i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere det.
  3. Fjern alle enheder, der ikke er vigtige, og brug kun Apple-tastatur/-mus til at installere opdateringen.
    1. Dobbeltklik på arkivet AlKybdSoftwareUpdate.pkg i det installerede billede for at starte firmwareopdateringen.
    2. Der vises en velkomstskærm. Klik på Fortsæt. Hvis du får vist meddelelsen "Computeren har ikke brug for denne opdatering," skal opdateringen ikke installeres.
    3. Der vises et vindue med vigtige oplysninger, der indeholder oplysninger om installering af opdateringen og parring af det trådløse tastatur med din computer.   Du kan udskrive eller gemme teksten i vinduet, eller du kan klikke på Fortsæt for at fortsætte opdateringen.
    4. Vinduet Licensaftale for software vises. Klik på Fortsæt. Hvis du erklærer dig enig i licensbetingelserne, skal du klikke på Enig.
    5. Der vises et vindue til standardinstallering.  Klik på Installer for at installere Aluminum Keyboard Software-opdateringen.
    6. Indtast administratoradgangskoden for din computer, når du bliver bedt om det. Klik på OK.
    7. Der vises en dialog, hvor du bliver bedt om at genstarte computeren, når installeringsprogrammet er afsluttet.  Klik på Fortsæt installering.
    8. Vinduet "Installering gennemført" vises.  Klik på Start igen.
    9. Computeren genstarter. Hvis din computer ikke genstarter, skal du kontakte AppleCare for at få flere oplysninger.

Denne softwareopdatering er indeholdt i Mac OS X v10.6.3 og nyere versioner. Hvis du kører en version af Mac OS X v10.6 Snow Leopard, der er ældre end v10.6.3, skal du installere opdateringen Mac OS X v10.6.3 for at aktivere disse tastaturfunktioner.