Om Wireless Mouse Software Update 1.0 til Mac OS X v10.5 Leopard

Installer denne software for at udnytte Multi-Touch egenskaberne ved din Magic Mouse. Mac OS X v10.5.8 er nødvendig for installeringen af denne opdatering. Bemærk:  Moment rulning virker kun med Mac OS X v10.6 Snow Leopard.

1. Tænd for din Magic Mouse og par den sammen med din computer.
    1. Vælg Systemindstillinger fra Apple ()-menuen, vælg så Bluetooth fra Oversigtsmenuen for at åbne Bluetooth Systemindstillinger.
    2. Klik på Tilføj (+) i vinduet for Bluetooth Systemindstillinger.
    3. Følg instruktionerne på skærmen.
  2. Afbryd alle åbne programmer og overfør opdateringen.
    1. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen med overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
    2. Hvis du overførte diskbilledet med Safari, bliver du oplyst om, at billedet indeholder et program.   Klik på OK for at fortsætte.
    3. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under Safari-indstillinger, starter diskbilledarkivet selv.   Hvis denne indstilling ikke er slået til, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere det.
  3. Installer opdateringen.
    1. Dobbeltklik på filen WirelessMouseSoftware.pkg i det aktiverede billede for at starte firmwareopdateringen.
    2. Der vises en velkomstskærm. Klik på Fortsæt. Hvis du får vist meddelelsen "Computeren har ikke brug for denne opdatering," har din computer ikke brug for opdateringen.
    3. Et vigtigt informationsvindue vises, der indeholder oplysninger om installering af opdateringen og sammenparring af Magic Mouse med din computer.  Du kan udskrive eller gemme teksten i vinduet eller klikke på Fortsæt for at fortsætte opdateringen.
    4. Vinduet Licensaftale for software vises. Klik på Fortsæt.  Hvis du erklærer dig enig i licensbetingelserne, skal du klikke på Enig.
    5. Der vises et vindue til standardinstallering.  Klik Installer for at fortsætte installeringen af Wireless Mouse Software Update 1.0.
    6. Indtast administratoradgangskoden for din computer, når du bliver bedt om det.  Klik på OK.
    7. Der vises en dialog, hvor du bliver bedt om at genstarte computeren, når installeringsprogrammet er afsluttet.  Klik på Fortsæt installering.
    8. Vinduet "Installering gennemført" vises. Klik på Start igen.
    9. Computeren genstarter. Hvis computeren ikke genstarter, skal du kontakte AppleCare for at få flere oplysninger.