iMac (primo 2009): Hukommelsesspecifikationer

Find ud af, hvilke hukommelsestyper du kan bruge i en iMac-computer (primo 2009).

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

iMac-computeren (primo 2009) har to SDRAM-pladser i bunden af computeren og leveres med mindst 3 GB DDR1 SDRAM installeret som 1GB DIMM-moduler på hver plads.

Den maksimale mængde RAM, du kan installere på computeren, er 8 GB (et 4 GB SO-DIMM-modul på hver plads).

Du kan bruge alle SO-DIMM-moduler (Small-Outline dual inline memory modules), der opfylder alle disse kriterier:

• PC3-8500
  • Uden buffer
  • Ingen paritet
  • 204-pin
  • 1066 MHz
  • DDR3 SDRAM

Du kan bruge RAM-modulstørrelser på 1, 2 eller 4 GB på hver plads.

DIMM-moduler med en af følgende funktioner understøttes ikke på iMac-computeren (primo 2009):

• Registre eller buffere
  • PLL'er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Følg altid opgraderingsinstruktionerne i forbindelse med installering af hukommelse. Prøv aldrig at fjerne skruer, der ikke er nævnt i opgraderingsinstruktionerne.

Find flere oplysninger om opgradering af hukommelsen i iMac (primo 2009) under iMac (medio 2007) og senere: Installation eller udskiftning af hukommelse.