Om Opdatering af ydeevne 1.0

Denne opdatering håndterer periodiske, harddiskrelaterede pauser, som er rapporteret af et lille antal kunder.

Find ud af, hvordan du anvender Opdatering af ydeevne 1.0 på en Intel-baseret Macintosh-computer.

1. Afslut alle åbne programmer. Hent og installer opdateringen til Mac OS X v10.5 Leopard eller Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  2. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen Overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
  3. Hvis du hentede diskbilledet via Safari, giver Safari dig besked, når der er et program i billedet.   Klik på OK for at fortsætte.
  4. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under Safari-indstillinger, starter diskbilledarkivet selv.   Hvis denne indstilling ikke er slået til i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere den.
  5. Dobbeltklik på arkivet PerformanceUpdate.pkg i det aktiverede diskbillede for at starte firmwareopdateringen.
  6. Der vises en velkomstskærm. Klik på Fortsæt.
  7. Hvis du får vist meddelelsen "Computeren har ikke brug for denne opdatering," har din computer ikke brug for opdateringen.
  8. Vinduet Licensaftale for software vises. Klik på Fortsæt.
  9. Hvis du erklærer dig enig i licensbetingelserne, skal du klikke på Enig.
  10. Der vises et vindue til standardinstallering. Klik på Installer for at installere ydeevneopdateringen.
  11. Indtast administratoradgangskoden for din computer, når du bliver bedt om det.  Klik på OK.
  12. Der vises en dialog, hvor du bliver bedt om at genstarte computeren, når installeringsprogrammet er afsluttet.  Klik på Fortsæt installering.
  13. Vinduet "Installering gennemført" vises. Klik på Start igen.
  14. Computeren genstarter. Hvis computeren ikke genstarter, skal du kontakte AppleCare for at få flere oplysninger.