Om opdateringen Mac OS X v10.6.2

Her kan du læse om opdateringen Mac OS X v10.6.2.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-boksMac OS X v10.6.2-opdatering

Denne opdatering anbefales til brugere af Mac OS X v10.6 til Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer den overordnede stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed på din Mac.

Du kan få mere detaljerede oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på denne side.

Opdatering af dit system

Det anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme usædvanlige resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis operativsystemet på anden måde er blevet ændret.

Vælg SoftwareopdateringApple-menuen(???) for at få den nyeste Apple-software via internettet – bl.a. denne opdatering.

Hvis computeren ikke er opdateret, vises der muligvis andre opdateringer til computeren, som du skal installere. Hvis meddelelsen "Softwaren er ajour" vises, kan du være sikker på, at alle tilgængelige opdateringer er installeret.

Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra computer til computer, når du installerer ved hjælp af Softwareopdatering. Desuden skal du være opmærksom på, at nogle opdateringer skal installeres før andre, og du er derfor nødt til at køre Softwareopdatering flere gange for at installere alle de tilgængelige opdateringer.

Du kan overføre installationsprogrammet til opdateringen manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram er tilgængelige på Apples websted med supportoverførsler.

Hvad indeholder opdateringen?

Generelle operativsystemrettelser med henblik på:

• problemer med, at der slettes data, når der bruges en gæstekonto
  • problemer med, at systemet pludselig logger af
  • problemer med, at menuerne er ustabile
  • problemer med at bruge Ordbog, når hebraisk bruges som primært sprog
  • problemer med kameralydeffekten, når du tager et skærmbillede
  • problemer med bevægelsen, hvor man skubber med fire fingre
  • problemer med at tilføje billeder til kontakter i Adressebog
  • problemer med Front Row, som kan medføre lav billedfrekvens, når du ser film
  • problemer med oprettelse af mobile konti til brugere af Active Directory
  • problemer med stabilitet og varighed af VPN-forbindelser
  • generelle stabilitetsforbedringer til iWork, iLife, Aperture, Final Cut Studio, MobileMe og iDisk
  • generelle forbedringer af VoiceOver-ydeevnen
  • Denne opdatering løser problemer med videoafspilning og ydelsesproblemer for modellerne iMac (21.5", ultimo 2009) og iMac (27", ultimo 2009), som kan optræde i situationer, hvor AirPort er tændt

Skrifttyperettelser i forbindelse med

• problemer med mellemrum i skrifttyper
  • problemer med manglende skrifttyper
  • problemer med skrifttypeduplikering
  • problemer med nogle PostScript Type 1-skrifttyper, der ikke fungerer korrekt

Grafikrettelser i forbindelse med

• problemer med tilslutning af skærme til DVI- og Mini DisplayPort-adaptere
  • problemer med, at lysstyrkeindstillingen ikke huskes ved genstart
  • problemer med visse skærmmodeller, der ikke fungerer korrekt
  • generelle forbedringer af stabilitet og ydeevne ved brug af visse programmer

Mail-rettelser i forbindelse med

• en situation, hvor tælleren for ulæst e-post i Mail ikke opdateres korrekt, efterhånden som beskederne læses på en anden computer
  • problemer med slettede RSS-feeds, der dukker op igen
  • problemer med, at der ikke kan bruges Vis eller eksempel i Mail ved oprettelse af en ny besked
  • problemer med, at Adressebog og/eller Mail ikke svarer, når de åbnes
  • forbedret linjeskiftkompatibilitet, når der sendes til visse e-post-klienter og Microsoft Exchange Server
  • problemer med, at Mail i forbindelse med nogle Gmail-konti viser en besked om, at den maksimale båndbredde er overskredet

MobileMe-rettelser i forbindelse med:

• problemer med ydeevnen ved adgang til arkiver fra iDisk via Finder og ved synkronisering af iDisk-arkiver
  • problemer med, at synkronisering af iDisk-arkiver ikke fortsætter efter meddelelsen "Kontrollerer emner"
  • problemer med stabilitet og ydeevne ved synkronisering af kontakter, kalender og bogmærker med MobileMe (synkronisering med iTunes og iSync er også forbedret)
  • problemer med, at nogle brugere ikke kan logge på MobileMe via MobileMe-systemindstillingsvinduet

Netværksarkivsystem-rettelser i forbindelse med:

• kompatibilitet med AFP-servere fra andre producenter
  • arkivsynkronisering med bærbare hjemmebiblioteker

Udskrivnings- og faxrettelser i forbindelse med:

• forbedringer af automatiske printeropdateringer
  • en udskrivningsdialog, der giver mulighed for at indtaste og sende til mere end en faxmodtager

Safari-rettelser i forbindelse med:

• et problem med grafisk forvrængning på Top Sites
  • stabiliteten i Safari-plug-ins

Kombinationsopdateringen Mac OS X v10.6.2 indeholder også forbedringerne fra opdateringen Mac OS X v10.6.1.