Om opdateringen til Mac OS X v10.6.1

Denne opdatering anbefales til brugere af Mac OS X v10.6 Snow Leopard og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedre den overordnede stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed på din Mac.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-boksMac OS X v10.6.1-opdatering

Du kan få mere detaljerede oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på dette websted.

Opdatering af dit system

Du bør oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering. Du kan bruge Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret ændringer til tredjeparts-systemsoftware, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.

Vælg Softwareopdatering fra Apple ()-menuen for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering.

Hvis computeren ikke er opdateret, vises der muligvis andre opdateringer til din computer, som du skal installere. Hvis meddelelsen "Softwaren er ajour" vises, kan du være sikker på, at alle tilgængelige opdateringer er installeret.

Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra computer til computer, når du installerer ved hjælp af Softwareopdatering. Desuden skal du være opmærksom på, at nogle opdateringer skal installeres før andre, og du er derfor nødt til at køre Softwareopdatering flere gange for at installere alle de tilgængelige opdateringer.

Du kan hente installeringsprogrammet til opdateringen og køre det manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af de separate installeringsprogrammer kan fås ved at gå ind på Apple Supportoverførsler.

Hvad indeholder opdateringen?

• Forbedring af kompatibiliteten med nogle modemer af typen Sierra Wireless 3G
  • Løsning af et problem, som medfører, at nogle printerdrivere ikke vises korrekt i vinduet Tilføj printer
  • Løsning af et problem, der kan medføre, at afspilning af dvd pludseligt afbrydes
  • Løsning af et problem, der kan medføre, at det er svært at fjerne et element fra docken
  • Løsning af et problem, der nogle gange medfører, at specialtegnmenuen vises i programmer som Mail og TextEdit ved tryk på genvejen Kommando-Alternativ-T
  • Løsning af tilfælde, hvor automatisk kontoindstilling i Mail ikke virker
  • Løsning af problemer med at sende e-post via nogle SMTP-servere
  • Løsning af et problem, der medfører, at Motion 4 ikke svarer
  • Indeholder en opdatering til Adobe Flash Player-plugin version 10.0.32.18