Krav til Mac OS X v10.5

Mac OS X v10.5 Leopard kræver:

• En Mac-computer med en Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-processor (867 MHz eller hurtigere)
  • 512 MB hukommelse eller mere
  • Et dvd-drev til installering
  • 9 GB ledig diskplads eller mere
  • Nogle funktioner kræver en kompatibel internetudbyder og kan kræve ekstra betaling.
  • Nogle funktioner kræver Apples MobileMe-tjeneste og kræver ekstra betaling.

Bemærkninger

1. Computere med opgraderingskort til processorer understøttes ikke af Mac OS X. Selvom det kan være muligt at installere Mac OS X og tilsyneladende få det til at fungere normalt på nogle computere med opgraderingskort til mikroprocessorer fra tredjepart, yder Apple ikke teknisk support eller hjælp til Mac OS X, når det bruges på denne måde. Kontakt producenten af opgraderingskortet til din mikroprocessor for at få oplysninger om support.
  2. Du kan finde flere oplysninger på webstedet med tekniske specifikationer om Mac OS X Leopard.
  3. Du bør også læse dokumentet Læs før installering, der findes på installeringsdisken til Mac OS X.