iPod touch: Hvilke iPhone 3.1-softwarefunktioner understøtter min iPhone?

iPhone 3.1.1-softwareopdatering er en betalingsopdatering, som tilbyder mange nye funktioner til alle iPod touch-modeller. Funktionerne varierer fra model til model, og nogle af funktionerne er kun tilgængelige på nyere modeller.

Brug denne tabel til at se, hvilke funktioner i iPhone 3.1-softwaren der er tilgængelige til din iPhone-model:

Klip, kopiér og sæt ind
Liggende tastatur
Spotlight-søgning
Børnesikring
Ryst for at blande
"Peer-to-peer"-forbindelse1 2
Køb film, tv-udsendelser,
lydbøger via Wi-Fi3
Indtalte memoer
Stereo Bluetooth4
Stemmekontrol5
Universel adgang

Noter:

1. "Peer-to-peer"-forbindelser kræver kompatible programmer, som du kan hente fra App Store, når de er tilgængelige.
  2. Den originale iPod touch understøtter ikke "peer-to-peer"-forbindelse med Bluetooth. Den kan bruge Wi-Fi til "peer-to-peer"-forbindelse.
  3. Kun tilgængelig i lande, hvor film, tv-udsendelser og lydbøger kan købes gennem iTunes.
  4. Kræver særskilt tilbehør.
  5. Brug af Indtalte memoer og Stemmekontrol kræver Apple Earphones with Remote and Mic, eller et kompatibelt tredjepartshovedsæt eller mikrofontilbehør.

Du kan se en liste over yderligere tilgængelige funktioner på siden med iPod touch-softwareopdatering. iPhone 3.1.1-softwareopdateringen kan købes via iTunes.