PowerBook G4: Sådan fjerner eller isætter du batteriet

Få mere at vide om, hvordan du fjerner eller installerer et batteri i PowerBook G4 (12-tommer), PowerBook G4, PowerBook G4 (Gigabit Ethernet), PowerBook G4 (DVI) eller PowerBook G4 (1 GHz/867 MHz).

PowerBook G4 (12-tommer)

Fjernelse af batteriet

1. Luk computeren ned.
    Advarsel! Hvis du fjerner batteriet, før computeren er lukket ned, kan det medføre tab af data.
  2. Vend computeren på hovedet.
  3. Find batterilåsen.
  4. Brug en mønt til at dreje batterilåsen en kvart omgang med uret, så batteriet låses op, og tag forsigtigt batteriet ud.

Figur 1: Fjernelse af batteriet

Isætning af erstatningsbatteriet

1. Luk displayet, og vend computeren på hovedet.
  2. Udskift batteriet i batterirummet. Brug en mønt til at dreje låsen en kvart omgang mod uret for at låse batteriet på plads.

Figur 2: Udskiftning af batteriet

PowerBook G4 til og med PowerBook G4 (1 GHz/867 MHz)

Figur 3: Batteriplacering

Sådan fjerner du batteriet

1. Luk computeren.
  2. Vend computeren på hovedet.
  3. Find batterilåsen(e).

Figur 4: Fjernelse af batteriet på PowerBook G4 til og med PowerBook G4 (1 GHz/867 MHz)

4. Skyd låsen ned, og fjern forsigtigt batteriet.

Sådan isætter du batteriet

1. Hold batteriet skråt, og indsæt det i batterirummet med LED-siden først.
  2. Tryk batteriet ned, indtil låsene aktiveres.

PowerBook G4 (15-tommer  FW800) til og med PowerBook G4 (15-tommer Double-Layer SD)
PowerBook G4 (17 tommer)
PowerBook G4 (17-tommer 1,33 GHz)

Sådan fjerner du batteriet

1. Luk computeren.
  2. Vend computeren på hovedet.
  3. Find batterilåsen(e).

Figur 5: Fjernelse af batteriet på PowerBook G4 (17-tommer) og PowerBook G4 (17-tommer 1.33 GHz)

Bemærk! MacBook Pro, PowerBook G4 (17-tommer) og PowerBook G4 (17-tommer 1.33 GHz) har en anden batteriplacering. Computerens udseende kan variere, afhængigt af modellen.
  4. Skyd låsen ned, og fjern forsigtigt batteriet.

Sådan isætter du batteriet

1. Hold batteriet skråt, og indsæt det i batterirummet med LED-siden sidst, som vist i figur 5.
  2. Tryk batteriet ned, indtil låsene aktiveres.

Sådan skifter du batteri, mens computeren er på vågeblus

Hvis batteriet løber tør for strøm, mens du arbejder, kan du sætte computeren på vågeblus og erstatte batteriet med et opladet batteri. Det interne backupbatteri har strøm nok til at opretholde indholdet i hukommelsen (RAM) i cirka et minut. Bemærk! Dette fungerer ikke, hvis du bruger Mac OS X v10.0.