Om Mac OS X 10.5.7-opdateringen

Mac OS X 10.5.7-opdateringen anbefales til Mac OS X v10.5 Leopard og omfatter generelle programrettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsopdateringer på dette websted.

Vigtigt: Læs nedenstående, før du går i gang med at installere.

• Sikkerhedskopier computeren, før du installerer opdateringer.
  • Afslut alle åbne programmer, inden du starter installeringen.
  • Undlad at afbryde installeringsprocessen.
  • Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har ændringer til tredjeparts-systemsoftware installeret, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde. (Dette omfatter ikke normal programinstallation).
  • Hvis der opstå problemer under installationen, --f.eks. hvis Software Update uforventet afslutter--kan du læse artiklen .

Installering af opdateringen

Opdater din Mac til Mac OS X 10.5.7 ved hjælp af Softwareopdatering eller det separate installeringsprogram. Du skal kun bruge én af disse metoder for at opdatere din computer.

Softwareopdatering

Vælg Softwareopdatering i Apple-menuen for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering. Du er muligvis blevet videresendt fra Softwareopdatering til denne artikel for at få yderligere oplysninger om opdateringen. Hvis din computer ikke er opdateret, vil andre softwareopdateringer, som kan hentes til din computer, muligvis blive vist, og dem du bør installere. Du bedes bemærke, at en opdaterings størrelse kan varierer fra computer til computer, når du installerer ved hjælp af Software Update. Endvidere skal visse opdateringer installeres før andre. Dette betyder, at du bør køre Softwareopdatering mere end én gang for at være sikker på, at du får alle tilgængelige opdateringer med.

Separat installationsprogram

Hent opdateringsinstallationsprogrammet, og kør det manuelt. Denne valgmulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram er tilgængelige fra Apple Support Downloads.

Mac OS X 10.5.7-opdateringen anbefales til alle Mac OS X-versioner fra Mac OS X 10.5 til og med 10.5.6.

• Med Delta-opdateringen kan du opdatere fra Mac OS X 10.5.6 til 10.5.7.
  • Med Combo-opdateringen kan du opdatere fra Mac OS X 10.5, 10.5.1, 10.5.2, 10.5.3, 10.5.4, 10.5.5 eller 10.5.6 til 10.5.7.

Hvad er indeholdt i opdateringen?

Generelt

• Indeholder de nyeste sikkerhedsopdateringer.
  • Indeholder yderligere understøttelse af RAW-billeder fra flere tredjepartskameraer.
  • Forbedrer ydeevnen i forbindelse med afspilning af video og markørbevægelser på nye Mac-computere med NVIDIA-grafikkort.
  • Løser et problem med Dvorak-tastaturlayout i Mac OS X 10.5.6.
  • Forbedrer pålideligheden og nøjagtigheden i forbindelse med følgende Dashboard-widgets: Enhedsomregner, Værdipapirer, Vejr og Film.
  • Løser et problem, som kan medfører fejl i forbindelse med login til Gmail.
  • Forbedrer pålideligheden i forbindelse med synkronisering af kontaktpersoner med Yahoo!.
  • Værktøj til udvidelsesplads for Mac Pro rapporterer nu den korrekte konfiguration for PCIe-kortpladsen.
  • Forbedrer netværkets ydeevne ved tilslutning til bestemte Ethernet-switche, hvor flow-kontrol er aktiveret.
  • Forbedrer stabiliteten for hjemmebiblioteker på netværk, som bruger Mac OS X Server v10.4.
  • Forbedrer søgeresultaterne i Finder for netværksenheder, som muligvis ikke understøtter Spotlight-søgning, f.eks. Mac OS X Server v10.4, Time Capsule og AFP-servere fra tredjepart.
  • Indeholder flere forbedringer til Bibliotekstjeneste og Klientadministration.
  • Forbedrer ydeevnen for trådløse tastaturer og mus.

iCal

• Forbedrer den generelle pålidelighed i forbindelse med CalDAV.
  • Forbedrer pålideligheden i forbindelse med automatisk synkronisering med MobileMe.

E-post

• Forbedrer pålideligheden og løser synkroniseringsproblemer med Notes.
  • Løser et problem, der kan medføre, at BCC-feltet indeholder forkerte data, hvis en meddelelse omdirigeres fra Sendt.

Børnesikring

• Forbedrer ensartetheden i forbindelse med Børnesikring og programbegrænsninger.
  • Løser et problem, hvor tidsbegrænsninger ikke fungerer korrekt i forbindelse med spil i fuld skærm samt Hurtigt brugerskift.

Udskrivning

• Løser et problem, der kan medføre, at visse tredjepartsprintere udskriver fra den forkerte papirbakke.
  • Brugerkonti, som ikke er tildelt administratorrettigheder, kan nu få adgang til at tilføje og fjerne printere ved at aktivere Børnesikring og vælge "Må administrere printere".
  • Omfatter andre rettelser, som forbedrer udskrivningspålideligheden og -stabiliteten.