Om opdatering af multi-touch-pegefeltet til Windows XP og Vista 1.0

Denne opdatering forbedrer reaktionen og ydeevnen af multi-touch-pegefeltet ved kørsel af Windows XP og Vista vha. Boot Camp på MacBook Air (sidst i 2008), MacBook (13-tommer, aluminium, sidst i 2008) og MacBook Pro (15-tommer, sidst i 2008).

1. Hvis du bruger Windows XP eller Vista, skal du hente opdateringen på Apples websted.
  2. Når overførslen er gennemført, vises AppleMTTUpdate.exe på skrivebordet.
  3. Dobbeltklik på AppleMTTUpdate.exe og følg vejledningen på skærmen for at installere opdateringen.
  4. Hvis din computer ikke er berettiget til denne opdatering, vises beskeden "Denne opdatering er ikke beregnet til denne computer og bliver ikke installeret" når du starter opdateringen.
  5. Følg vejledningen i installeringsguiden til enhedsdriveren.  Når opdateringen er blevet installeret, ser du et skærmbillede med beskeden "Driverne blev installeret på denne computer".

Du finder flere specifikke oplysninger om forbedringerne i denne opdatering ved at se Boot Camp: Besvær med at bruge højreklik på multi-touch-pegefeltet i Windows eller Boot Camp: Besvær med at bruge multi-touch-pegefeltet i Windows.

Denne opdatering tilbydes ikke automatisk til computere, der kører 64-bit-versioner af Microsoft Vista.Disse brugere skal hente og anvende denne opdatering fra dette websted.

Følg disse trin for at se, om denne opdatering allerede er blevet anvendt.

1. I Windows' startmenu skal du klikke på Alle programmer, og klik derefter på Tilbehør.
  2. Vælg Systemværktøjer.
  3. Vælg Systemoplysninger.
  4. Åbn softwaremiljøet ved at klikke på plustegnet ved siden af.
  5. Klik på "Signerede drivere".  Apple Multi-Touch og Apple Multi-Touch Mouse burde være version 2.1.2.100, hvis denne opdatering er blevet anvendt korrekt.

Bemærk: Som standard skjules .exe og andre filtypenavne.  Følg disse trin for at få vist filtypenavne:

1. Gå til menuen Start > Indstillinger > Kontrolpanel > Mappeindstillinger.
  2. Under Mappeindstillinger skal du klikke på fanen Vis.
  3. Aktiver "Skjul filtypenavne for kendte filtyper"
  4. Klik på OK.