LED Cinema Display (24-tommer, sent 2008): Justering af lydstyrke i Windows XP

På nogle computere med Windows XP kan lydstyrken fra en ekstern enhed ikke høres, hvis lydstyrkekontrolenhederne ikke er skruet op til mindst 40 %.

Skru lydstyrken op til mindst 40 % for at høre lyd fra LED Cinema Display (24-tommer, sent 2008).

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.