MacBook Air (sidst i 2008 og midt i 2009) med Solid State Drive: Arkivplaceringsmeddelelse ved installation af Microsoft Windows XP

Efter formatering af Book Camp-partitionen og kopiering af Microsoft Windows XP-filer fra dvd'en til Solid State Drive (SSD) på en MacBook Air (midt i 2009) eller MacBook Air (sidst i 2008), vises en installationsmeddelelse med angivelse af, at filen 'asms' mangler.

Installationsprogrammet afbrydes muligvis af en af følgende meddelelser:

• "Filen 'asms' blev ikke fundet, der kan ikke fortsættes"
  • "Filen 'asms' på cd'en Windows XP Professional Service Pack 2 er nødvendig"

Du kan løse problemet ved at benytte følgende fremgangsmåde:

1. FJERN IKKE Windows-dvd'en fra det eksterne USB-drev.
  2. Afbryd MacBook Air ved at holde strømknappen nede.
  3. Start computeren, og hold så 'Alternativ'-tasten nede.
    Computeren starter og viser tre symboler: Et harddisksymbol mærket "Macintosh HD", et harddisksymbol mærket "Windows" og et dvd-symbol mærket "Windows."
  4. Klik på harddisksymbolet med mærket "Windows", så det fremhæves, og klik så på pilen nedenunder.

Windows genstartes så og fortsætter installationen som oprindeligt tiltænkt.