Trådløs Apple-mus: Sådan indstilles spænding, bevægelse og dobbeltklikhastighed

Læs, hvordan du indstiller spænding, bevægelse og dobbeltklikhastighed på din trådløse Apple-mus.

Spænding
Ved at indstille musens spænding kan du justere det tryk, der kræves for at klikke med museknappen. Mere spænding giver museknappen en hård fornemmelse, mindre spænding gør det nemmere at klikke med museknappen.

Sådan indstilles spændingen:

1. Fjern musens bunddæksel.

2. Skub kontakten til den position, du finder mest behagelig.

• Hvis du ønsker mere spænding i museknappen, skal du skubbe kontakten mod plustegnet.
    • Hvis du ønsker mindre spænding, skal du skubbe kontakten mod minustegnet.

3. Sæt bunddækslet tilbage på plads.

Indstilling af musens spænding

Bevægelses- og dobbeltklikhastighed
Bevægelseshastighed bestemmer, hvor hurtigt markøren på skærmen bevæger sig. Dobbeltklikhastighed bestemmer, hvor hurtigt du skal dobbeltklikke for at vælge noget. Brug Systemindstillinger til at ændre disse egenskaber.

1. Vælg Apple-menu -> Systemindstillinger.

2. Klik på Mus-symbolet.

Mus-symbolet i Systemindstillinger

3. Indstil bevægelses- eller dobbeltklikhastigheden til et behageligt niveau.

Systemindstillinger for mus

Hvis du vil have oplysninger om ergonomi, sundhed og sikkerhed, skal du besøge Apples websted for ergonomi.

Disse oplysninger kommer fra brugerhåndbogen til den trådløse mus.