Apple Wireless Keyboard og Apple Wireless Mouse: Systemkrav

Se oplysninger om systemkrav for Apple Wireless Keyboard og Apple Wireless Mouse.

Apple Wireless Keyboard i aluminium (2009) kræver:

Apple Magic Mouse kræver:

• En Macintosh-computer med indbygget Bluetooth.
  • Mac OS X v10.5.8 Leopard med softwareopdatering 1.0 til Wireless Mouse eller Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard med softwareopdatering 1.0 til Wireless Mouse.
    Bemærk: Kinetisk rulning understøttes kun på Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  • To AA-batterier (inkluderet).Se hvordan man skifter batterier på Apple Wireless Keyboard og Apple Wireless Mouse: Sådan sætter du batterier i.

Apple Wireless Keyboard (2007 i aluminium og Apple Wireless Mouse (2007) kræver:

• En Macintosh-computer med indbygget Bluetooth.
  • Mac OS X v10.4.10 eller nyere.
  • Apple Wireless Mouse (2007) bruger to AA-batterier.
  • Apple Wireless Keyboard (2007) bruger tre AA-batterier.

Det originale Apple Wireless Keyboard eller Apple Wireless Mouse kræver:

• En Macintosh-computer med indbygget Bluetooth eller en D-Link USB Bluetooth-adapter (produktnummer DBT-120, rev. B2 eller nyere).
  • Mac OS X v10.2.6 eller nyere.
  • Apple Wireless Mouse bruger to AA-batterier.
  • Apple Wireless Keyboard bruger fire AA-batterier.