Mighty Mouse: Sådan ændrer du indstillinger i Dashboard & Exposé

Hvis du tildeler en Mighty Mouse-knap til en funktion i vinduet Dashboard & Exposé under Systemindstillinger, men det ikke virker som forventet, skal du gå til fanen Mus i vinduet Tastatur & mus for at tildele funktionen til museknappen.

Da du kan tildele funktioner til museknapperne i vinduet Tastatur & mus og vinduet Dashboard & Exposé, kan du ved et tilfælde tilsidesætte en funktion, hvis du giver den samme knap en ny funktion i vinduet Dashboard & Exposé. Hvis knappen er valgt i fanen Mus under Tastatur & mus (ikke indstillet til Fra), bruges den nyeste tildelte indstilling, men det andet indstillingsvindue viser muligvis ikke altid den nyeste funktion.

Hvis din Mighty Mouse med andre ord ikke opfører sig som forventet, skal du gå til fanen Mus under Tastatur & mus og tildele funktionen til museknappen igen.

Dette dokument opdateres, efterhånden som flere oplysninger bliver tilgængelige.