Om eMac eksterne porte og stik

Lær om de eksterne porte og stik på eMac-computer.

Eksterne porte og stik på eMac-computere

Bemærk: Alle porte og stik, som beskrives i dette dokument, er placeret på I/O-panelet på højre side af computeren.

Hovedtelefon

Minihovedtelefonstik (hovedtelefoner medfølger ikke).

Stikket til hovedtelefonerne leverer nok strøm til at drive at par hovedtelefoner med lav impedans. Hovedtelefoner bør ikke have en impedans, der er lavere end den anbefalede minimumsimpedans på 32 Ohm. Hovedtelefoner med en lavere impedans kan bruges, men resultatet vil være en anelse forringet.

Stik til lydinput

Analogt stik til lydinput; op til 16-bit stereo og 44.1 kHz samplingsfrekvens.

Det eksterne stik til lydinput er et 3,5 mm-ministik til telefoner. Stikket til lydinput accepterer stereosignaler på linjeniveau. Det accepterer også en miniplug-til-RCA-kabeladapter ved tilslutning af stereoudstyr til computeren.

USB

I alt fem USB 1.1-kompatible porte: Tre på computeren (delt på to 12 Mbps-controllere) og to på tastaturet. Tastaturet indeholder også en USB-hub.

USB-porten benytter USB Type A-stik, som hver har fire ben.

USB-porten understøtter både dataoverførsel ved høje og lave hastigheder på hhv. op til 1,5 Mbit pr. sekund og 12 Mbit pr. sekund. Brug af høje hastigheder kræver afskærmede kabler.

FireWire

To 400 Mbp FireWire (IEEE 1394)-porte (faktiske hastigheder varierer); 8 W delt.

Når computeren er tændt, leverer strømenheden en maks.-spænding på 24 V (uden belastning) og op til 8 W samlet strøm (delt af begge stik). Nulspænding er til stede ved strømenheden, når computeren er i vågeblustilstand eller slukket.

eMac-computee understøtter TDM (Target Disk Mode).

Modem

Indbygget 56 K V.90-modem. Faktisk modemhastighed er lavere, hastighed afhænger af forbindelseshastighed og andre faktorer.

Bemærk: Nogle eMac-modeller inkluderer ikke et modem.

Telefonstikket til modemet er et RJ-11-stik på I/O-panelet.

Modemet har følgende funktioner:

• Modembitrater op til 56 kbps (understøtter V.90- og K56flex-modemstandarder)
  • Gruppe 3-faxmodem, bitrater op til 14,4 kbps

Modemet vises for systemet som en serielport, som svarer til den typiske AT-kommando. Modemet leverer et analogt lydudput til

overvågning af status for modemforbindelse.

10/100 Base-T Ethernet

eMac har indbygget 10/100 Mbps Ethernet-port. eMac-computeren kan tilsluttes et Ethernet-kabel fra en hub, en switch eller router eller en anden Macintosh-computer med et krydskabel. Den tilsluttede enhed kan enten være en 10Base-T- eller 100Base-TX-enhed. Porten registrerer automatisk, hvilke type enhed der er tilsluttet.

Videoudgang

Mini-VGA-udgang (kræver VGA-skærmadapter). Mini-VGA-udgangen understøtter kun skærmdublering. Den eksterne enhed viser et billede, som er identisk til det viste på det indbyggede display.

Den eksterne monitor understøtter kun de skærmopløsninger, der er tilgængelige på den interne monitor.

Der er fem tilgængelige skærmopløsninger:

• 640 gange 480 pixel ved 138 Hz
  • 800 gange 600 pixels ved 112 Hz
  • 1024 gange 768 pixels ved 89 Hz
  • 1152 gange 864 pixels ved 80 Hz
  • 1280 gange 960 pixels ved 72 Hz

Afbryderknap

Denne knap bruges til at tænde for computeren, slukke for computeren eller nulstille computeren.