Mighty Mouse: Sådan slås rulning fra

Rullekuglen har to funktioner: Rulning i alle retninger (vandret, lodret og diagonalt) og en ekstra knap.

Hvis du vil slå rulning fra, skal du fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet "Lodret rulning" og "Vandret rulning" under fanen Mus i indstillinger for tastatur og mus i Systemindstillinger. Hvis du vælger "fra" i rullekuglens lokalmenu i dette indstillingsvindue er det kun rullekuglens knapfunktion, der slås fra.