Mac OS X: Sådan bruges tastaturet til at udføre handlinger

Hvis du slår funktionen Fuld tastaturadgang til, kan du bruge tastaturet til at udføre mange handlinger på computeren.

Dette kan være praktisk, hvis du vil arbejde på en anden måde eller hvis du er handicappet.

Med tastaturet kan du vælge symboler i docken og knapper i Finder-vinduets værktøjslinje. I nogle Mac OS X-programmer kan du vælge menukommandoer eller vælge indstillinger i vinduer, dialoger eller paletter.

Åbn Systemindstillinger, klik på Tastatur, og klik derefter på fanen Fuld tastaturadgang.

Hvis du slår funktionen Mustaster til, kan du bruge det numeriske tastatur til at bevæge musen.

Dette dokument indeholder oplysninger fra Hjælpcenter, der er det hjælpesystem, som fulgte med computeren.