Sådan kalibreres Apple Cinema HD Display til nøjagtige farver

I Mac OS X hjælper et værktøj til skærmkalibrering dig med at kalibrere skærmen til dine behov.

De farver, du ser på skærmen, kan være påvirket af mange faktorer som omgivende lys samt skærmens position og vinkel. Hvis du arbejder med områder af lysegråt eller hvidt på skærmen, og du bemærker en svag lyserød eller anden farvenuance på Cinema HD-skærmen (23 tommer med DVI), der er tilsluttet en Apple-computer, skal du prøve følgende:

1. Opgrader til Mac OS X v10.3.6 eller senere, der forbedrer ColorSync-kalibreringen for Cinema HD-skærme (23 "med DVI).
  2. Hvis det stadigt er nødvendigt at kalibrere skærmen efter opdatering til Mac OS X 10.3.6, skal du bruge værktøjet til skærmkalibrering i Mac OS X til at kalibrere skærmen, så hvidniveauet passer bedre til dine specifikke behov. Du skal måske køre værktøjet til skærmkalibrering mere end én gang i løbet af de første uger med henblik på at sikre optimal kalibrering af skærmen.
  3. Hvis dette ikke forbedrer skærmens ydeevne skal du kontakte Apple på telefonnummeret, som du finder i din indbakke.

Oprettelse af en brugerdefineret skærmprofil varierer afhængigt af dit operativsystem:

Brug af værktøjet til skærmkalibrering i Mac OS X:

1. Vælg Systemindstillingeri menuenApple.
  2. Klik på Skærme.
  3. Klik på fanen Farve .
  4. Klik på knappen Kalibrer .
  5. Klik på afkrydsningsfeltet Ekspert.
  6. Følg instruktionerne, og gem den brugerdefinerede profil, når du er færdig.

Sådan bruges administrationsværktøjet i Windows:

Se dokumentationen til dit operativsystem og skærmkort for at få oplysninger om ICM (Image Color Management) og ændring af skærmprofiler. Mange skærmkort har hjælpeprogrammer, der har samme funktioner som værktøjet til skærmkalibrering i Mac OS X.