LCD-skærme: Sådan slås den berøringsfølsomme funktion fra

Den berøringsfølsomme knap, der bruges til at tænde Apples LCD-skærme, kan slås fra, så du ikke slukker eller tænder skærmen ved et uheld.

Denne procedure virker med disse skærme:

• Apple Studio Display 15
  • Apple Studio Display 17 (LCD)
  • Apple Cinema HD Display
  • Apple Cinema Display (20 tommer)

Mac OS X

1. Tryk på og hold Command og Shift nede, og hold tasterne nede, mens du gennemfører trin 2.
    2. Rør ved knappen på skærmens venstre side for at åbne fanen Skærme under Systemindstillinger. (Du kan også åbne Systemindstillinger fra Apple-menuen og derefter vælge Skærme, mens du holder tasterne Command og Shift nede.)
    3. Giv slip på tasterne Command og Shift.
    4. Klik på fanen Indstillinger med panelet Systemindstillinger i Displays åbent.
    5. Klik på afkrydsningsfeltet "slå forsideknap til" for at slå den berøringsfølsomme funktion fra eller til.
    6. Luk systemindstillinger.

Mac OS 9

1. Tryk på og hold Command og Shift nede, og hold tasterne nede, mens du gennemfører trin 2.
    2. Rør ved knappen på skærmens venstre side for at åbne kontrolpanelet Skærme. (Du kan også åbne kontrolpanelet Skærme fra Apple-menuen, mens du holder tasterne Command og Shift nede.)
    3. Giv slip på tasterne Command og Shift.
    4. Klik på Indstillinger med kontrolpanelet Skærme åbent.
    5. Klik på afkrydsningsfeltet "slå forsideknap til" for at slå den berøringsfølsomme funktion fra eller til.
    6. Luk kontrolpanelet Skærme.