MacBook Air: Sådan konfigurerer du MacBook Air med Indstillingsassistent

Første gang du tænder MacBook Air, starter Indstillingsassistent. Indstillingsassistent hjælper dig med at skrive oplysningerne om internetforbindelsen og indstille en brugerkonto på MacBook Air. Du kan også overføre oplysninger trådløst fra en anden Mac under indstillingen.

Bemærk! Hvis du ikke bruger Indstillingsassistent til at overføre oplysninger, første gang du starter MacBook Air, kan du gøre det senere med Overførselsassistent. Åbn mappen Programmer, åbn Hjælpeprogrammer, og dobbeltklik på Overførselsassistent.

Sådan indstiller du MacBook Air:

1. Følg instruktionerne i Indstillingsassistent, indtil du kommer til skærmbilledet "Har du allerede en Mac?".

2. Udfør en grundlæggende indstilling eller en indstilling med overførsel:

• Hvis du vil udføre en grundlæggende indstilling, skal du vælge "Overfør ikke mine oplysninger nu" og klikke på Fortsæt. Følg de resterende prompter for at vælge et trådløst netværk, indstille en konto og slutte Indstillingsassistent.

• Hvis du vil udføre en indstilling med overførsel, skal du først indstille en anden Mac, der har et optisk diskdrev, som kan deles. Følg derefter vejledningen i denne artikel.

Bemærk! Hvis du allerede har startet Indstillingsassistent på din MacBook Air, kan du forlade den midt i processen uden at slutte, flytte til den anden computer for at installere softwaren Dvd- eller cd-deling og derefter returnere til MacBook Air for at færdiggøre indstillingen.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du bruger Overførselsassistent, i denne artikel.

Du kan finde oplysninger om optimering af dataoverførsel ved hjælp af Internetdeling i denne artikel.

Du kan finde gode råd og tip til overførsel i denne artikel.