Mac mini: Om DVI til VGA-adapteren

Læs mere om DVI til VGA-mellemstikket, der følger med Mac mini.

Mac mini leveres med en lille DVI til VGA-adapter i æsken. Denne adapter giver dig mulighed for at bruge DVI-porten på Mac mini sammen med en VGA-kompatibel skærm.

Ombytningsmellemstik

Hvis du har brug for at ombytte DVI til VGA-adapteren, der fulgte med Mac mini, er dette Apple DVI til VGA-skærmmellemstik (model M8754G/A) funktionelt tilsvarende og kan købes gennem Apple Store. Dette er den samme adapter, der fulgte med nogle andre Macintosh-computere.

Andre adaptere

Du kan også bruge Apples DVI til video-mellemstik (model M9267G/A) med S-video og komposite-video, så du kan slutte Mac mini direkte til et tv eller en ældre projektor.