Opret forbindelse til internettet med din Mac

Brug Wi-Fi, Internetdeling eller Ethernet til at forbinde din Mac til et netværk, der giver adgang til internettet.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Fra Wi-Fi-menuenNo alt supplied for Image på menulinjen skal du vælge et netværk. Du bliver muligvis bedt om at angive Wi-Fi-netværkets adgangskode eller acceptere vilkår og betingelser.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hvis du ikke kan se menuen Wi-Fi på menulinjen

Hvis du har brug for hjælp til Wi-Fi-adgangskoden

Hvis din Mac ikke opretter forbindelse til internettet, efter at du har valgt Wi-Fi-netværket

Opret forbindelse ved hjælp af Internetdeling

Med de fleste mobilabonnementer kan du dele mobildataforbindelsen på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med din Mac.

Læs om, hvordan du indstiller Internetdeling

Opret forbindelse ved hjælp af Ethernet

Hvis du vil oprette forbindelse til internettet via en kabelforbindelse, skal du forbinde din router eller dit modem med Ethernet-porten på din Mac. Hvis din Mac ikke har en Ethernet-port, skal du bruge et Ethernet-mellemstik, f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

Læs mere om at oprette forbindelse til internettet fra din Mac via Ethernet

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.