Mac OS X v10.5: Om ændring af størrelsen på diskpartitioner

Lær om ændring af størrelsen på diskpartitioner.

Hvilken type partitioner kan størrelsen ændres på i Mac OS X v10.5 Leopard?

I Mac OS X v10.5 Leopard kan størrelse på alle diskpartitioner ændres undtagen partitioner af typen Master Boot Record. Du kan bruge Disk-hjælpeprogrammet til at se om en partition er en Master Boot Record partition, samt se de partitioner du vil kunne ændre størrelsen på.

Vigtigt: Ændring af størrelsen på en Master Boot Record-partition sletter alle data på partitionen, så du skal sørge for først at sikkerhedskopiere vigtige filer på de pågældende partitioner.

Hvad er en Master Boot Record?

En Master Boot Record, eller MBR, er den første sektor på en opdelt diskenhed. Den indeholder oplysninger om, hvordan din disk er opdelt. Yderligere oplysninger kan ses i denne artikel.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.