Mac OS X 10.5: Ændringer til Terminal-kommandoer i Leopard

I denne artikel forklares ændringer af Terminal-kommandoer i Mac OS X 10.5 Leopard.

Da Mac OS X 10.5 er kompatibel med UNIX 03, er visse Terminal-kommandoer (f.eks. "ps") blevet ændret i forhold til tidligere Mac OS X-versioner. Se disse udviklerlinks for at få flere oplysninger om ændringerne:

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.