Se din transaktionshistorik for Apple Pay

Tjek de seneste transaktioner for de kredit- eller debetkort, du bruger med Apple Pay.

Du kan se alle de transaktioner, der er foretaget på dit kredit- eller debetkort, herunder alle de enheder, hvor du bruger Apple Pay og dit fysiske betalingskort.1 Afhængigt af din bank eller kortudsteder får du muligvis kun vist de transaktioner, der er foretaget med den anvendte enhed.

Se din transaktionshistorik for Apple Pay på din iPhone

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.
  2. Tryk på et kort for at se en liste over dine seneste transaktioner.
  3. Tryk på en transaktion for at se flere oplysninger eller rapportere et problem.

Se din transaktionshistorik for Apple Pay på dit Apple Watch

1. Åbn appen Wallet på dit Apple Watch.
  2. Tryk på et kort for at se en liste over dine seneste transaktioner.
  3. Tryk på en transaktion for at se flere oplysninger.

Se din transaktionshistorik for Apple Pay på din Mac med Touch ID, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åbn Indstillinger for Wallet & Apple Pay på din enhed.
    • På Mac med Touch ID: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Wallet & Apple Pay.
    • På din iPad eller Vision Pro: Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Vælg et kort.
  3. Vælg fanen Transaktioner.
  4. Vælg en transaktion for at se flere oplysninger.

Nogle transaktioner kan se anderledes ud end den seneste opkrævning. Afhængigt af din bank eller kortudsteder vises der muligvis kun de oprindelige godkendelsesbeløb, eller der vises forskellige transaktionsbeløb fra forskellige lokaliteter, f.eks. restauranter, tankstationer, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Hvis du har knyttet din konto til et kvalificeret debet- eller kreditkort i Wallet-appen, kan der være et generisk dagligt tidsstempel i din transaktionshistorik.

Hvis du vil have det mest nøjagtige kontoudtog over dine transaktioner, skal du kontakte din bank eller kortudstederen.

Læs om, hvordan du kan se din transaktionshistorik for Apple Card.

Afvis en opkrævning på et kredit- eller debetkort via Apple Pay

Hvis du vil afvise en opkrævning, som er foretaget via Apple Pay, skal du kontakte din bank eller kortudstederen.

1. Transaktionshistorik på enheden er muligvis ikke tilgængelig i alle lande. Se din kredit- eller debetkortudsteder for at få fuld transaktionshistorik.