Gør kørestolsfunktion bedre og anonymitet

Gør kørestolsfunktion bedre er udviklet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du vil dele.

Gør kørestolsfunktion bedre sender oplysninger om kørestolstræning og -aktivitet fra iPhone og Apple Watch til Apple for at hjælpe Apple med at forbedre og forstå effektiviteten i sundheds- og fitnessfunktionerne på Apple-enheder. Dine data bruges ikke til nogen andre formål og indeholder ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt. Disse oplysninger inkluderer kørestolstræninger og aktivitetsdata (f.eks. antal timers kørsel, antal tag, antal minutter du træner, og hvor stor en procentdel af bevægelsescirklen, der er udfyldt).