Oversættelse og anonymitet

Appen Oversæt og systemdækkende oversættelse er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Lyd og tekst (inkl. tekst, der genkendes på billeder), som oversættes, sendes til Apple til behandling af dine anmodninger. Dine anmodninger er knyttet til et tilfældigt, roterende id – ikke dit Apple‑id, din e-mailadresse eller andre data, Apple kan have fra din brug af andre Apple-tjenester. Apple opbevarer som standard transskriptioner af dine lydinteraktioner og din indtastede tekst i to år og gennemgår muligvis et udvalg af disse transskriptioner. Det lille udvalg af anmodninger, der er blevet gennemgået, kan muligvis blive gemt i over to år med henblik på løbende forbedring af Oversæt, systemdækkende oversættelse og andre funktioner til behandling af naturligt sprog såsom Siri.

Du bør ikke stole på Oversæt i situationer, hvor du kan komme til skade, i risikobetonede situationer, i forbindelse med navigation eller til diagnose og behandling af sygdomme.

Du kan hjælpe med at forbedre stemmeoversættelsen i Oversæt ved at tillade Apple at opbevare og gennemgå dine lydinteraktioner ved at vælge at dele oplysninger med Gør Siri og Diktering bedre. Det gør du ved at gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed > Analyse og forbedringer og slå Gør Siri og Diktering bedre til.

Udgivelsesdato: 12. september 2022