Gør Vejvisning med elkøretøj bedre og anonymitet

Gør Vejvisning med elkøretøj bedre er udviklet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du vil dele.

Hvis du vælger at aktivere Vejvisning med elkøretøj, kan Apple indsamle følgende oplysninger:

• Om der blev føjet en batteriladestation til din rute

• Om dit batteri løb tør under en del af din rute

• Den resterende procentdel af dit batteri

• Hvor lang tid det tager for dit køretøj oplade ved en given batteriladestation på din rute

• Køretøjets resterende rækkevidde

• Oplysninger om køretøjets energiforbrug

Dette giver Apple bedre mulighed for at vurdere, hvor nøjagtige vores estimater om batteriopladning er. Apple opbevarer kun disse data i et anonymt format med henblik på at forbedre Vejvisning med elkøretøj og andre af Apples lokalitetsbaserede produkter og tjenester. Du kan altid slå Vejvisning med elkøretøj fra ved at gå til Indstillinger > Kort > Gør Vejvisning med elkøretøj bedre.