App-anonymitet – Fotos

symbol for appen Fotos

Anonymitetspolitik

Anonymitetspolitikken for appen Fotos omfatter muligvis håndtering af data som beskrevet nedenfor.Du kan finde flere oplysninger i Apples anonymitetspolitik

Læs om, hvordan Apple giver dig mulighed for at administrere dine anonymitetsvalg.

Følgende data kan indsamles og knyttes til din identitet:

Kontakter

Brugerindhold

• Andet brugerindhold

symbol for id-kort  Id'er

• Bruger-id
  • Enheds-id

symbol for

Følgende data kan indsamles, men er ikke knyttet til din identitet:

Brugsdata

• Interaktion med produkter

Diagnosticering

• Ydeevnedata

Andre data

Læs mere

Du kan få en bedre forståelse af Apples svar ved at læse Privacy Definitions and Examples

Fortrolighedspolitikker kan f.eks. variere afhængigt af de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere.