App-anonymitet – Kamera

symbol for appen Kamera

Anonymitetspolitik

Anonymitetspolitikken for appen Kamera omfatter muligvis håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan finde flere oplysninger i Apples anonymitetspolitik.

Læs om, hvordan Apple giver dig mulighed for at administrere dine anonymitetsvalg.

symbol for

Følgende data kan indsamles, men er ikke knyttet til din identitet:

symbol for id-kort  Id'er

• Enheds-id

symbol for søjlediagram  Brugsdata

• Interaktion med produkter

tandhjulssymbol  Diagnostik

• Ydeevnedata

Andre data

Læs mere

Du kan få en bedre forståelse af Apples svar ved at læse Definitioner og eksempler på anonymitet

Fortrolighedspolitikker kan f.eks. variere afhængigt af de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere